Skip to main content
  1. بی توجهی

 

در صورتی که شش نشانه یا بیشتر از نشانه های زیر به مدت حداقل شش ماه ادامه داشته باشد، شدت و درجه ی آن ها با مرحله ی رشدی فرد مطابقت ندارد و در فعالیت های اجتماعی، تحصیلی و شغلی تأثیر مستقیم می گذارند:

الف. معمولا به جزئیات توجه نمی کند یا در تکالیف مدرسه، وظایف شغلی یا سایر فعالیت ها، اشتباهاتی از روی بی دقتی مرتکب می شود (مثلا کارهایش را دقیق انجام نمی دهد).

ب. وقتی کسی با او صحبت می کند، به نظر می رسد که گوش نمی دهد و حواسش جای دیگری است.

پ. معمولا نمی تواند توجه خود را به کارهای جدی یا فعالیت های تفریحی جلب کند. (مثلا در کلاس هنگام تدریس معلم، صحبت با دیگران یا خواندن مطالب طولانی نمی تواند حواس خود را متمرکز کند).

ت. معمولا نمی تواند گام به گام طبق دستورالعمل پیش برود و نمی تواند تکالیف مدرسه، کارهای معمولی، یا وظایف خود را در محل کارش به پایان برساند (مثلا کار را شروع می کند ولی به پایان نمی رساند).

ث. معمولا نمی تواند کارها و فعالیت های خود را سازماندهی کند و به آن ها نظم دهد (نمی تواند اشیاء و وسایل خود را منظم و مرتب نگه دارد).

ج. از انجام دادن کارهایی که نیاز به تلاش ذهنی مستمر دارد، اجتناب می کند، از آن ها بدش می آید، یا از سر بی میلی انجام میدهد.

چ. معمولا وسایل خود را گم می کند.

ح. معمولا محرک های مزاحم و بی اهمیت حواس او را به راحتی پرت می کند.

خ. کارهای روزمره خود را فراموش می کند.

 

  1. بیش فعالی و بی فکری

 

در رابطه با این مورد هم مثل مورد بی توجهی اگر شش نشانه به مدت شش ماه ادامه داشت باید جدی گرفته شود.

الف. وقتی نشسته است معمولا دست ها و پاهای خود را تکان می دهد یا حرکات ریز و مکرر انجام می دهد.

ب. در مواقعی که از وی انتظار می رود روی صندلی خود بنشیند، معمولا صندلی را ترک می کند.

پ. در موقعیت های نامناسب، این طرف و آن طرف می رود یا از وسایل مختلف بالا می رود (در مورد نوجوانان و بزرگسالان این حالت ممکن استبه احساس بی قراری و بی تابی محدود شود).

ت. معمولا نمی تواند بدون سر و صدا یا حرف زدن به بازی یا سایر فعالیت های تفریحی بپردازد.

ث. همیشه درحال جنب و جوش است یا به نظر می رسد هر لحظه ممکن است حرکت کند. طوری رفتار می کند که گویی یک موتور محرکه او را هل می دهد.

ج. معمولا زیاد حرف می زند.

چ. هنوز سؤال تمام نشده است جواب می دهد.

ح. معمولا نمی تواند منتظر نوبت بماند.

خ. معمولا کارهای دیگران را متوقف می کند.

 

 

نوروفیدبک چیست؟

یکی از برترین روش‌های درمان بیش فعالی، عدم تمرکز و  افزایش توان ذهن و به دست آوردن حافظه‌ای قوی که در نهایت موجب افزایش یادگیری می شود استفاده از خدمات نوروفیدبک است.

  در مرکز مشاوره و آموزش آگاهانه با استفاده از برترین خدمات و نوین ترین ابزارهابه وسیله ی آخرین متدهای علم پزشکی شما در بالا بردن سطح عملکرد ذهن تان یاری میکنیم.

با ما تماس بگیرید

۲۲۰۰۴۶۲۰

 

نشانه های بیش فعالی چه هستند؟

نشانه های بیش فعالی چه هستند؟

 

 

مرکز مشاوره و آموزش آگاهانه

نوروفیدبک

نشانه های بیش فعالی چه هستند؟

دیدگاه خود را ثبت کنید